***MÁR ÁTUTALÁSSAL IS VÁSÁROLHAT!*** Telefon: +36 1 408 8400 E-mail: info@carbonvanes.ie

Banki átutalás fizetési mód a szenlapat.hu shopban

Én szívesen megpróbálom, mert érdekel, hogy tényleg fontos-e a banki átutalással történő fizetés. 

Tény, hogy ipari termékek webshopja az oldal és el is tudom képzelni, hogy cégek nem tudnak egy webshopból vásárolni különböző adminisztrációs okok miatt. Bár láttam már az ellenkezőjét is, nagy cégtől, ami meg is lepett. Így elmondható, hogy van szórás. 

Szívesen változtatunk a rendszeren bár teljes mértékben nem kívánok visszalépni a korábbi idők gyakorlatához, mert szerintem minden cégnek ki kell használni a jelen kor vívmányait. Okostelefon, okosóra, okosszámla, MI és az ipari alkatrészek online üzlete. Ez lett a szenlapat.hu kompresszor és vákuumszivattyú alkatrészek áruháza, minőségi termékek, rövidesen 20 év tapasztalatával. 

Sikerült egy széles referencia márka választékot összeállítani, melyhez nem csak a szénlapát, hanem a levegőszűrő, karbantartó készletek, tömítés készletek is elérhetőek és rövidesen jön még több izgalmas termék. Mindent egy helyről rendelhetnek meg a továbbiakban, olajkenésű szivattyúk alkatrészeivel is bővül a kínálat, melyek már kipróbált és bevált termékek. 

Látogasson vissza később a friss hírekért, iratkozzon fel a hírlevelünkre, ajánljon másoknak, hiszen mostantól már a banki átutalás is elérhető a rendelési folyamatban. 

Kérdése és javaslata esetén írjon emailt, telefonáljon, szívesen állok rendelkezésre.