***MÁR ÁTUTALÁSSAL IS VÁSÁROLHAT!*** Telefon: +36 1 408 8400 E-mail: info@carbonvanes.ie

Forint alapú lett a szenlapat.hu

Korábban szintén a fizetéssel kapcsolatban posztoltam, mert bevezettük a banki átutalást, mint fizetési módot. Tényleg nem akarok teljesen visszatérni a korábbi évek gyakorlatához és határozottan online ipari alkatrészek webáruházát képzeltem el. Ezért itt a következő fejlesztés a szenlapat.hu webshopban. 

Fizessen forinttal - vákuumszivattyú alkatrészek online 

Ez egy újabb próbálkozás és ezt követően nem fogok a fizetés témáról írni egy darabig, megígérem, ez a fejlesztés is azoknak készül akik tényleg a lehető legkönnyebb módon szeretnének ma Magyarországon vákuumszivattyú alkatrészt vásárolni. A fő termék valóban a szénlapát, olajmentes vákuumszivattyúk alkatrésze. Egy folyamatosan kopó termék, mert önkenő ezért idővel ki kell cserélni, hogy ne okozzon nagyobb problémákat ha eltörik a berendezésben. 

A szénlapát egy folyamatosan kopó alkatrész! 

Elvégeztünk néhány fejlesztést, az EURÓ alapú webshop forint alapú lett. Bevallom az euró után más az oldalra nézni, viszont minden fejlesztés Önöknek készült. Könnyebb forintban gondolkozni, egyszerűbb a számlát kezelni, nem kell átváltással bajlódni a könyvelésen, tehát sok-sok előnye lehet a váltásnak, főleg ha ezt banki átutalással kombinálják.

Vákuumszivattyú alkatrész, szenlapaát forint alapon

Szenlapat.hu webshop egyik legnagyobb frissítése, hogy mostantól vákuumszivattyú alkatrész, szénlapát, tömítés készlet és sok egyéb más termék beszerzése is forint alapú lett. 

Rövidesen lesz még más is, látogasson vissza!