Általános Szerződési Feltételek

Home » Általános Szerződési Feltételek

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Bevezetés

Köszönjük, hogy a szenlapat.hu oldalra látogatott.

Oldalunk vákuumszivattyúk, kompresszorok és kombinált (szívó/nyomó) berendezések alternatív alkatrész keresekedelmével foglalkozik webshop formájában.

Szállítási Feltételek a rendelési folyamatban is elérhetők az Ön kosara folyamat pontban.

Abban az esetben, ha kérdése van a termékkel, vásárlás folyamatával vagy egyedi megoldásokat szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Impresszum

Kereskedelmi név: AIR24

Vállalkozás/vállalkozó: SD Industrial Equipment Limited – AIR24 az SD Industrial Equipment Limited kereskedelmi neve

Székhely: 5 West Main Street, Cahersiveen, Co. Kerry. Írország, V23 PR84

Levelezési cím: 5 West Main Street, Cahersiveen, Co. Kerry. Írország, V23 PR84

Nyilvántartó: Companies Registration Office Ireland

AIR24 Nyilvántartási szám: 483976

SD Industrial Equipment Limited  Nyilvántartási szám: 521926

Közösségi adószám: IE1113339IH

Képviselő: Dobos Andrea

Telefonszám: +353 1 513 4009

Email: info@carbonvanes.ie

Honlap: szenlapat.hu

Tárhelyszolgáltató

Ezen adatfeldolgozó megnevezése a következő:

Név: Hetzner Online GmbH

Székhely: Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Németország

Elérhetőség: +4998315050, info@hetzner.com

Registration number HRB 6089

VAT number DE 812871812

Termékeink

szenlapat.hu honlapon az AIR24 kereskedelmi név alatt kompresszor, vákuumszivattyú és szívó-nyomó kombinált szivattyú gyári és alternatív alkatrészeket értékesítünk. Termékeink a gyári (OEM) alkatrészhez hasonló és kompatibilis. A szenlapat.hu honlapon megjelenő márkanevek, márkavédjegyek kizárólag a termékek beazonosítására és keresésére szolgálnak referencia céllal. Márkanevek és védjegyek az eredeti tulajdonosok tulajdonában maradnak. A honlapon, URL-ben illetve más anyagon megjelenő vállalatok neve, márka nevek és védjegyek nem jelentik együttműködésünket és nem képviseljük azokat. Úgy, mint szénlapát (grafitlapát) levegőszűrő ház komplett termék és levegőszűrő betétek, tömítések és tömítés készletek, javító készletek és karbantartó készletek és egyéb karbantartáshoz szükséges anyagok.

Ügyfeleink

Ügyfeleink cégek, vállalkozások és magánszemélyek, akik önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén belül eső célok érdekében eljáró nem természetes személyek. Termékeink értékesítését nem fogyasztók részére végezzük. Viszonteladók jelentkezését és regisztrálását a carbonvanes.ie oldalon várjuk.

Szállítási Feltételek és Szerződés nyelve, a szerződés formája

A Szerződési Feltételek magyarul és angolul kerültek megszövegezésre. Szerződés nyelve a szenlapat.hu oldalon keresztül magyar, nem minősül írásba foglalt szerződésnek és nem kerülnek iktatásra a számla nyelve ANGOL. A számla a törvényi előírásoknak megfelelően 6 évig megőrzésre kerül. Jogvita esetén a szerződést ANGOL nyelvre kell fordítani. Ha a jelen Szerződési Feltételek, illetve az egyes egyéb termék értékesítésére létrejött szerződések magyar és angol szövege között bármely eltérés van, úgy az angol szöveg az irányadó.

Távollévők között kötött szerződés: nem fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak

Árak

Áraink EURÓBAN (EUR) értendők. Az árak tájékoztató jellegűek. Nem zárható ki annak a lehetősége, hogy az Eladó az árakat módosítsa. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. Az eladó részéről hibásan feltüntetett árak esetén a már megkötött szerződésekre a Szállítási Feltételek “hibásan feltüntetett ár” pontja érvényes.

ÁFA

Hibásan feltüntetett árEladó nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és-vagy az informatikai rendszer hibájából eredően nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árért.

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül a:

0 EUR-os ár

matematikailag számítási hibával feltüntetett %-os árkedvezmény.

AIR24 (AIR24 az SD Industrial Equipment Limited kereskedelmi neve) a szenlapat.hu oldal üzemeltetője fenntartja a jogot a vásárlónak  nyilvánvalóan hibás áron ajánlott termék valós áron történő megvásárlására, mely esetben a vásárló szabadon eldöntheti, hogy élni kíván a lehetőséggel vagy sem. Abban az esetben ha a megrendelő nem kívánja a terméket a valós áron megvásárolni az AIR24 egyben a szenlapat.hu honlap üzemeltetője minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül törölheti a rendelést és a tranzakció során érkezett összeget visszatéríti a megrendelőnek.

Szállítás

Kérjük a szállítás pontot megtekinteni. Kattintson IDE

Fizetés

Termékeink értékesítése EURO-ban (EUR) történik a szenlapat.hu oldalon és az alábbi fizetési módokat alkalmazzuk:

Bankkártyás fizetés – betéti és hitelkártyákat is elfogadunk, biztonságos SSL hitelesítéssel ellátott oldalon keresztül. Bankkártyás fizetési szolgáltatónk a STRIPE

Banki átutalás – Külön megállapodás esetén alkalmazható a Banki átutalás a megszokott biztonságos fizetési mód a megrendelő saját banki felületén végzi el a rendelés ellenértékének kifizetését, melyről számlát és banki adatokat adunk a számlán, illetve a visszaigazolásban megjelenő felületeken. A számla 5 munkanapos fizetési határidővel kerül kiállításra és emlékeztető kiküldését követően 5 napra törlésre kerül.

Szállítási költség

Szállítási cím megadását követően kerül a rendelési folyamat szállítás pontja alatt a szállítási ár kijelzésre HUF-ban Magyar Forintban jele Ft. Tovább a fizetéshez gomb megnyomásával ezt a tájékoztatást elfogadja és tovább lép a rendelési folyamatban a fizetési felületre. A kiválasztott fizetési móddal és a FIZETEK gomb megnyomásával a rendelést véglegesíti és a szállítási költséget is a szerződés részévé teszi.

Kellékszavatosság 

Az AIR24 termékekre a szenlapat.hu oldalon keresztül történő értékesítés esetén kellékszavatosságot vállalunk mely 1 év. A kellékszavatosság nem vonatkozik a rendeltetésszerű kopásra és öregedésre illetve a nem rendeltetésszerű használatra az elmaradt karbantartásból kifolyó károkra, szerelési és üzemeltetési hibákra.

Szállítási sérülés

Szállítási sérülést a megrendelőnek az átvételtől számított 3 napon belül jeleznie kell. Kérjük, minden szállítmányt ellenőrizzen, külső ellenőrzést a szállító jelenlétében is elvégezhet. A termékek csomagoláson belüli ellenőrzését a kézbesítéstől számított 3 napon belül jelezni kell az IMPRESSZUMBAN megadott elérhetőségeken írásban. Szállítási sérülés esetén, mely termékek szállítását az AIR24 végezte saját költségére kicseréli és a szállítási költségeket is vállalja. A szállítási sérülésről az AIR24 a szénlapát.hu üzemeltetője fényképes dokumentációt kérhet e-mailben.

Vételár visszatérítés és szabályai

Termékek vételár visszatérítése maximálisan 14 nap. 14 nap visszatérítési idő a visszaküldött termék beérkezésétől kerül számításra abban az esetben, ha a termék nem sérült, ismételt értékesítésére lehetőség van. Kellékszavatosságon belüli vételár visszatérítésre is a jogszabályban megadott maximum 14 nap áll rendelkezésre. A vételár visszatérítésben nem érvényesíthető a szállítási költség, igény esetén a szállítást az AIR24 vállalja, melynek összegnek a levonási lehetőségét fenntartjuk a vételár visszatérítési összegből.

Elállás, elállási lehetőségek

A rendelés véglegesítése és a fizetek gombra való kattintást követően elállásra a termék kiszállítása előtt van lehetőség. Kellékszavatossági elállás megállapodás alapján lehetséges a felek együttes elfogadásával, abban az esetben ha a kellékszavatosság alatt a termék gyártási hibájából fakadóan romlik el és a cseréje, illetve a javítására nincs lehetőség, illetve túlzott költségeket jelent az eladónak, vevőnek.

AIR24 hibájából történő nem megfelelő tétel szállítását 3 napon belül jelezni kell, hogy a termék cseréje elvégezhető legyen, illetve a vásárló elállást kérjen. Lehetősége van a termék hibátlan ismételt értékesítésre alkalmas állapotban való visszaküldésével az elállásra. Vételár visszatérítés a Vételár visszatérítés és szabályai pont alapján.

Gyártási vagy anyag hiba esetén a termék cseréjét kérheti a megrendelő, illetve végső esetben élhet az elállás jogával erre vonatkozóan a kellékszavatosság pontot kell alkalmazni és a vételár visszatérítési pontot.

RMA – Termék visszaküldés

Kérem tekintse meg az RMA oldalt. Kattintson IDE

Panaszkezelés, ügyintézés

Bármely okból kifolyólag panasszal kíván élni kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Levélben

AIR24

5 West Main Street, Cahersiveen, Co. Kerry, Írország, V23 PR84

Telefonon: +3614088400

E-mailben: air24@air24.ie

Minden esetben törekszünk a megállapodásra és a jó ügyfél élményre. Természetesen fordulhat jogi képviselőjéhez is, akinek fel kell vennie a kapcsolatot velünk és ezt követően az AIR24 jogi képviselőjével.

További információkért az alábbi helyekhez is fordulhat:

Competition and Consumer Protection Commission

Bloom House, Railway Street, Dublin 1, D01 C576

Telefon: +353 1 402 5500

Fogyasztói segélyvonal: 1890 432 432

European Consumer Centre Ireland

MACRO Building

1 Green Street, Dublin 7, D07 X6NR

Telefon: +353 1 879-7620

E-mail: info@eccireland.ie

Vásárlás folyamata

Rendelés visszaigazolása

Rendelés feldolgozása

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük.

Cahersiveen Co. Kerry, Ireland 12-05-2023

Érvényesség kezdete: 12-05-2023

Érvényesség időtartama: határozatlan

A szállítási feltételek változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk, a megkötött szerződésekre a kötés idejében érvényes Szállítási Feltételek érvényesek.