RMA – Termék visszaküldés

Home » RMA – Termék visszaküldés

RMA – Termék visszaküldés

Bármely termék visszaküldésére előre egyeztetett módon van lehetőség. Kérjük partnereinket ne küldjenek vissza előzetes írásbeli egyeztetés nélkül terméket. Visszaküldési cím minden esetben: AIR24, 5 West Main Street, Cahersiveen, Co. Kerry, Ireland V23 PR84.

Termék visszaküldés esetén a Szállítási Feltételek megfelelő pontjai alkalmazandók. Termék visszaküldésének költségét a vevő viseli, melytől külön megállapodás esetén lehet eltérni. 14 nap után nem tudjuk a visszaküldést elfogadni. 

A reklamációt minden esetben írott formában kezeljük és minden esetben kivizsgáljuk. A vizsgálat eredményéről írásban tájékoztatjuk a megrendelőt.

Ha a panasz az ügyfél mulasztásából ered, a reklamációval kapcsolatban semmilyen kötelezettséget nem vállalhatunk. Ha a reklamáció az SD Industrial Equipment Limited T/A AIR24 azaz a szenlapat.hu oldal üzemeltetőjének mulasztásunkból ered, vagy az ügyfél a az SD Industrial Equipment Limited T/A AIR24 azaz a szenlapat.hu oldal üzemeltetőjének tévedése miatt rossz árut kapott, kivizsgáljuk a felmerült problémát.

Bármilyen bejelentett szállításkor a sérült tételeket az ügyfelektől veszik át, a szállításért és annak költségeiért a szállító felel.

Panaszait az air24@air24.ie címre kérjük

Eltérő rendelkezés hiányában minden esetben jelen általános vásárlási és szállítási feltételek az irányadóak. Fenntartjuk a jogot az előzetes értesítés nélküli változtatásokra. Köszönjük, hogy meglátogatta a szenlapat.hu weboldalt